tropisch-fruit 1170 x200

pamwennekes

Mijn naam is Pam Wennekes en ik ben opgegroeid met aandacht voor eten. Met een Indische achtergrond is dat niet zo raar, eten is een belangrijk onderdeel van de cultuur; samen eten, lekker eten, praten over eten en heel veel recepten uitwisselen.

Om mij heen zag ik mensen ‘aan de lijn’ doen en extreme diëten volgen. Om vervolgens op te geven en teleurgesteld weer kilo's aan te komen. Ik was ervan overtuigd dat je ook kunt afvallen terwijl je gezond en lekker eet.  Maar wat wist ik er nou helemaal van?

In 2018 bleek dat allebei mijn dochters coeliakie hebben en dus geen gluten meer kunnen eten. Mijn jongste dochter eet al jaren vegetarisch en wilde dat graag blijven doen. Ik ben toen veel gaan lezen over voeding; ik wilde zeker weten dat ze alle voedingsstoffen binnen zouden krijgen en ik wilde graag gewoon met elkaar kunnen blijven eten. Ik vond het zo interessant dat ik een opleiding ben gaan doen. In mijn praktijk merkte ik dat veel mensen worstelen met een vorm van emotie eten. Reden om de vervolgopleiding Emotie-eten te doen. 

En nu ben ik dus gediplomeerd voedingscoach met als specialisatie emotie-eten.

Inmiddels weet ik dat je door gezond eten en voldoende beweging een gezond gewicht kan bereiken én behouden. De focus ligt niet bij wat er allemaal niet mag, maar juist bij wat er allemaal wél mag en mogelijk is. Je kunt gewoon met je gezin eten, uit eten gaan of bij vrienden eten.  Ik vind het geweldig om mensen te helpen een gezonde leefstijl te ontwikkelen die past in hun leven. Geen ingewikkelde diëten waarbij je voeding moet mijden of iets niet meer mag eten.

Kortom: ik heb er mijn missie van gemaakt mensen te begeleiden naar een prettige, gezonde leefstijl. Ben jij klaar om een nieuwe weg in te slaan? Neem contact met mij op, ik help je graag!